Film og musik

 

Kontakt os

 

  Svendborg Seniorakademi

  Ørkildsgade 21

  5700 Svendborg

  Tlf. 30  69  37  67

 

  Kontortid:

  Fredag kl. 10.00 - 12.00

 

  Telefontid:

  Fredag kl. 10.00 - 12.00

  Lukket i juni og juli.

  E-mail:

  kontor@seniorakademiet.dk

 

  Bankkonto:

  Fynske Bank

  Reg. 0815   

  Konto. 0000 25  59  71

 

  Cvr - nummer: 20476230

 

  MobilePay: 24963Film / musik. 


Program: forår 2022.

 Musik:


Musikalske fortællinger
Tirsdag i lige uger fra 14.15-16.30 i salen
Tovholder: Bjerne Søberg og Leif Damkier.
I Musikalske Fortællinger vil vi præsentere forskellige genrer og musikværker – lige fra jazz over forskellige symfonier til opera, og ud over tovholderne har vi tilsagn fra Ole Dahl, Faaborg, og Erik Baes, Svendborg, om at medvirke i programmerne. Vi skal opleve kompositionerne på baggrund af introduktion til musikken og komponisten. Oversigt over emnerne tilsendes tilmeldte til holdet.

Se programmet. Klik her. FILM:


Filmklubbens fredagsfilm

åben for alle, der har betalt kontingent

Fredag en gang om måneden kl. 15.00 i rødt lokale
Tovholder: Mette Marslund og Herdis Iversen

 

Filmklubben viser forskellige gode film – ofte nogle, der er lidt specielle eller anderledes. Bagefter spiser vi sammen og diskuterer filmen, hvis der er tilstrækkeligt med tilmeldinger til spisning. Vi skiftes til at lave mad.

HUSK TILMELDING, HVIS DU VIL SPISE MED – SENEST ONSDAG KL. 15!

TILMELD DIG TIL hnsortebro@gmail.com eller sms til 28251437

 

Fredag d 7. jan kl. 15.00

Ud at stjæle heste

Trond er 67 år gammel. Han er flyttet langt ud på landet. Da efteråret bliver til vinter, ser han frem til at træde ind i det nye årtusind – alene. Han møder en nabo, og det viser sig, at han kender ham tilbage fra sommeren 1948. Det er den sommer, hans far har forberedt sig på at vende familien ryggen. Men samme sommer bliver Trond til en voksen mand og oplever for første gang duften af en kvinde, han begærer. Men det er kvinden, hans far vil dele sit liv med.

Filmatisering af Per Pettersons meget fine roman.

 

Fredag d. 4. februar kl. 15.00

La Belle Epoque

Den midaldrende, lidt livstrætte Victor får sit liv vendt på hovedet, den dag Antoine, en succesrig iværksætter, tilbyder ham en unik form for underholdning. Antoines firma giver sine kunder mulighed for at dykke tilbage i en tidsperiode efter eget valg. Victor beslutter at genopleve den mest mindeværdige uge i sit liv, 40 år tidligere, da han mødte sit livs kærlighed.  En hjertevarm, morsom, original og underfundig fransk feelgood film om at genfinde sin appetit på livet.

 

 

Fredag d. 4.marts kl. 15.00

Laksefiskeri i Yemen

En yemenitisk sheik og rigmand ønsker at indføre laksefiskeri i Yemens ørken. Dr. Fred Jones, der er ekspert i fiskeri, overtales af sheikens repræsentant, Harriet Chetwode-Talbot, til at gennemføre projektet.

En fremragende film af Lasse Hallström.


 "Det er ikke sandt, at mennesker holder op med forfølge drømme, fordi de bliver gamle.  De bliver gamle, fordi de holder op med at forfølge drømme."


Gabriel Garcia Márquez