IT-Kurser

 

Kontakt os

 

Svendborg Seniorakademi

Ørkildsgade 21

5700 Svendborg

Tlf. 30 69 37 67

Kontortid:

Fredag kl. 10.00 - 13.00

 

Telefontid:

Mandag, onsdag og fredag

kl. 10.00 - 13.00

Lukket i juni og juli

 

E-mail:

kontor@seniorakademiet.dk

 

Bankkonto:

Fynske Bank

Reg. 0815

Konto. 0000 25 59 71

 

 

IT- kurser efterår 2017

 

Bemærk:

Hvis den studiegruppe eller det kursus, som du ønsker at deltage i, er optaget eller påbegyndt/overstået, så tilmeld dig alligevel.

Så vil vi forsøge at oprette nye hold, når der er tilmeldinger nok.

 

 

Billedbehandling:

Leif Damkier

Kurset i billedbehandling indeholder mange elementer af arbejdet med billeder, f.eks. flytning af billeder fra kamera til computer og mellem computerens forskellige mapper, behandling af de mest almindelige ting til forbedring af billeder samt udskrivning af billeder. Deltagerne lærer at lave en diasserie med underlægningsmusik o.m.m. Kurset indeholder instruktioner, men bliver i øvrigt tilrettelagt, så deltagerne kan arbejde individuelt ud fra deres niveau. I kurset vil blive benyttet lettilgængelige, gratis billedbehandlingsprogrammer som deltagerne kan bruge på egen computer. Deltagerne prøver at downloade egnede programmer. Videoredigering kan evt. indgå i kurset. Mindre udgifter til materialer må påregnes.

Onsdag kl. 10-12.30 fra 30.aug.-25.okt. 2017

Tilbydes evt. igen sæson 18/19

IT cafe:

IT-cafe er et tilbud til Seniorakademiets medlemmer, hvor de kan få hjælp til diverse IT problemer, eller hjælp til at bestille billetter til tog, koncerter mm, kontakte kommunen eller få adgang til digital post.

Vi hjælper også gerne med kontakt til kommunen eller andre offentlige institutioner omkring kørselsordninger, flex trafik, osv.

Åbningstiderne vil blive annonceret på forsiden.

 

 

IPad og smartphone/mobiltelefon:

Susan Wegeberg

Kom godt i gang med brugen af din Ipad eller din Iphone.

Du undervises bl.a i e-mail, foto og at surfe med Safari, og lærer at udnytte alle de mange muligheder disse medier rummer.

Medbring din Iphone eller IPad , Apple-ID og kode ved kursets start.

Mandag fra kl. 9.30 -12.30. Start d. 8. jan – 19. marts.

Tilbydes igen sæson 18/19

 

 

Fotobog:

Ole Ryge Pedersen

Lær at sammensætte en fotobog og præsentere dine fotos på en attraktiv og sjov måde.

Torsdag fra kl. 10-12.30 start den 5.okt.- 7.dec, 2017.

Tilbydes igen sæson 18/19

 

 

Windows 10:

Jørn Jørgensen

Kurset er et indblik i Windows 10 med fokus på brugerfladen og brugen af systemet. Du vil efter endt kursus være i stand til at kunne finde rundt i det grafiske brugermiljø og benytte Windows 10 som et effektivt redskab i det daglige arbejde.

Forudsætninger:

Du skal have adgang til windows 10 i hjemmet, ellers er der ingen forudsætninger for at deltage på kurset. Du skal blot møde frisk og fuld af spørgelyst, og så lover vi dig den bedst mulige kursusoplevelse.